violet2
IMG_6037_1
IMG_6074_1
green
IMG_5996_1
IMG_6007_1
IMG_5953_2
IMG_5964_1
img_5989

O nama

Pozicioniran u samom srcu Zagreba, Palmers Lodge Hostel Zagreb se nalazi na idealnoj poziciji za posjetitelje metropole, odmah preko puta Glavnog željezničkog kolodvora, 700 m od glavnog autobusnog kolodvora i 1000 m do najpoznatijih turističkih lokacija.

Odložite svoju prtljagu čim kročite s prijevoza i opustite se. Ovo nije još samo jedan hostel u nizu s obzirom da možemo ugostiti do 50 osoba u različitim tipovima soba – solo putnike i grupe, obitelji i prijatelje, sve to u ugodnoj i opuštenoj atmosferi.

Nudimo višekrevetne klimatizirane sobe s privatnim kupaonicama koje mogu primiti od 4 do 8 osoba. Svaka soba opremljena je s lampama za čitanje, utičnicama odmah do kreveta te s još mnogo praktičnih i estetskih detalja.

Naš novootvoreni dio hostela na odvojenom katu sada nudi i deluxe dvokrevetne sobe s odvojenim krevetima te double bed dvokrevetne i trokrevetne sobe* s privatnim kupaonicama i potpuno opremljenim kuhinjama, TV-om i WiFi-jem, klimom i svim ostalim sitnicama koje čine razliku.

(*usluge čišćenja privatnih soba za vrijeme odsjedanja se dodatno naplaćuju; cijena iznosi 10 EUR po čišćenju)

Palmers Lodge Hostel Zagreb je idealna kombinacija savršene lokacije, vrhunske usluge i domaće atmosfere za sve tipove gostiju. Nudimo besplatan WiFi, računala s internetom, opremljenu kuhinju u kojoj su kava i čaj uvijek na raspolaganju te skladište za odlaganje stvari koje možete koristiti u svako doba dana i noći. Također postoji mogućnost organiziranja iznimno povoljnog doručka za grupe.

Jedno BESPLATNO parkirno mjesto, kontaktirajte nas prije dolaska kako bismo potvrdili rapoloživost. U razdoblju od subote od 15 h do ponedjeljka do 7 h, parkiranje ispred hostela je potpuno BESPLATNO!

Nudimo mogućnost organiziranja izleta na Plitvička jezera, jednu od zasigurno najljepših lokacija u Hrvatskoj, te brojnih drugih izleta po obližnjim mjestima, PUB crawl… NOVO: Roomescape Zagreb – zaključani ste u sobi i imate na raspolaganju 60 min za bijeg traženjem stvari, rješavanjem misterija, korištenjem logike i timskog rada. Unutar tog sata osjetit ćete uzbuđenje kao nikada do sada! Roomescape je uzbudljiva nova igra koja se igra uživo, u grupama od 2 do 5 osoba. Ova odlična aktivnost, a i brojne druge, mogu se organizirati za naše goste, dovoljno nas je samo kontaktirati!

Molimo imajte na umu da je Palmers Lodge Hostel Zagreb lociran u Hrvatskoj, a ne u Londonu u Velikoj Britaniji.